Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@01:48:38 GMT

حکایت تکراری ترافیک گردنه حیران

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۹۴۸۱۱

حکایت تکراری ترافیک گردنه حیران

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حیران به‌عنوان جاذبه گردشگری و مسیر تردد خودروها از اردبیل به شمال کشور و بالعکس، سال‌هاست که با ترافیک‌های سنگین مواجه بوده و از این‌رو مسافران و گردشگران با مشکلاتی مواجه می‌شوند.

با توجه به دوطرفه بودن و عرض کم جاده به همراه شیب‌های موجود، ترافیک سنگین باعث ایجاد مشکلاتی برای خودروها نیز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وضعیت در ایام زمستان و روزهایی که مه جاده را پوشانده دشوارتر و خطرناک‌تر است.

روز پایانی شهریور ماه سال‌جاری بود که فیلمی در فضای مجازی، هزاران خودرو در لاین آستارا به اردبیل را نشان می‌داد. خودروهایی که ساعت‌ها در ترافیک برگشت مانده و سربالایی موجود نیز بر مشکلات افزوده بود.

 

 

امشب هم دوربین‌های کنترل ترافیک راهداری اردبیل ترافیک سنگین خودروها و ساعت‌ها معطلی آنها را در ترافیک گردنه حیران نشان داد.

ترافیکی که با ایجاد لاینی دیگر و تونل دوم حیران قطعا حذف شده و شیرینی حضور گردشگران را دوچندان می‌کند. مساله‌ای که چند سال پیش مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل وعده آن را داد.

محبوب حیدری، مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل در روزهای پایانی سال ۱۳۹۸ از احداث تونل دوم حیران خبر داد و گفت: با انتخاب پیمانکار به‌زودی احداث تونل دوم حیران آغاز خواهد شد که در بودجه سال ۹۹ تامین اعتبار کامل در این زمینه‌ها انجام شده است.

 

علی نیکزاد، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در خرداد ۱۳۹۹، از آغاز عملیات اجرایی تونل دوم حیران در آینده نزدیک خبر داد و بیان کرد: در سال‌های اخیر همواره نظاره‌گر ترافیک‌های سنگین در این مسیر بوده‌ایم که مشکلات بسیاری را برای مردم و مسافران به‌همراه داشته است.

وی افزود: بر اساس اقدامات انجام یافته عملیات اجرایی تونل دوم حیران با اعتباری بالغ بر ۳۸۰ میلیارد ریال در آینده‌ای نزدیک آغاز خواهد شد.

 

 

این مساله بارها از طرف نمایندگان اردبیل در مجلس شورای اسلامی و همینطور استاندار سابق اردبیل بیان شده ولی زمان اتمام و وضعیت آن تاکنون مشخص نشده است.

با توجه به ترافیک‌های موجود و خطراتی که در فصول سرد سال احتمال دارد به‌وجود آید، قطعا اتمام این تونل و امکان تردد روان‌تر خودروها حائز اهمیت است.

انتهای پیام/۳۴۶۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری ترافیک گردنه حیران حیران تونل دوم حیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۴۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک

شهردار منطقه ۳ تهران جزئیات جدیدی از سه طبقه کردن میدان ونک را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع درحال مطالعات است. کار‌های مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

 

شهردار منطقه ۳ تهران در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران را داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگتر است. کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر؟ اظهار کرد: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت، ولی عصر این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیر گذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

دیگر خبرها

  • بارش برف بهاری و لغزندگی جاده در گردنه چری کوهرنگ
  • بارش برف بهاری در گردنه چری
  • بارش برف در گردنه ژالانه + فیلم
  • تردد در گردنه ژالانه سروآباد بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست
  • رسیدن علیرضا سرلک به المپیک با فرمول تکراری
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک
  • قصه تکراری FIVB: دلتنگی برای این ستاره ایران
  • ۹ فیلم نفس‌گیر کره‌ای که نباید از دست بدهید
  • درباره میوه‌فروشی که ۱۶ سال فکر کردیم «فریدون فروغی» است!
  • فیلم | انسداد تونل راهدار فداکار محور بندرعباس حاجی آباد